Din terapeut i Stockholm

När du letar efter terapi terapeut Stockholm ska du vända dig till Maria Lieskovski som är en legitimerad psykoterapeut som arbetar på en psykodynamisk grund. Det finns många olika anledningar till att man bestämmer sig för att man ska börja gå till en terapeut i Stockholm. Det kan till exempel ha skett något stort och livsomvälvande eller så kan det vara så att man är inne i en period där man mår sämre.

När man tar ansvar för sitt eget liv och ser till att söka hjälp för de problem man har och upplever, ger man sig även chansen att tillfriskna, att läka och att må bättre. Därför är det mycket viktigt att du vänder dig till en terapeut när du mår dåligt i Stockholm.

Du kan känna dig trygg hos terapeuten

Man kan till exempel gå i terapi när man vill göra förändringar i sitt liv, stora eller små, tillsammans med en terapeut kan man komma på rätt väg angående hur man ska göra. Hos Maria Lieskovski börjar man med tre till fyra samtal för att komma underfund med hur man ska lägga upp terapin, det vill säga hur ditt behov av terapi ser ut. Ibland kan man behöva någon utomstående att prata med utan att man behöver långdragen terapi, då kan man även vända sig till denna terapeut i Stockholm.

Samtalen är 45 minuter långa och de sker alltid under största sekretess och med tystnadsplikt så att du kan känna dig trygg med att vända dig till Lieskovski. Detta är en av alla fördelar med att vända sig till henne.